Tea Tree Oil Products

 زيت شجرة الشاي
مجموعة زيت شجرة الشاي من @thebodyshopكتير فادت بشرتي وخففت الحبوب بشكل كبير صار لي شهر بستعملها وبدات اشوف انه اثار الحبوب قلت 
فوائد زيت شجرة الشاي كتيره وغنيه عن التعريف في علاج الحبوب في بعض البنات ممكن تحسس منه او تكون لها استجابه سريعه لانه بيساعد علي ظهور الحبوب الا تحت الجلد والتخلص من اي بكتريا في البشرة فا دا ممكن يسبب حبوب اكتر نصحتي هنا تعالجي بشرتك الاول ولو بشرتك حساسه اختبري اختبار الحساسية 
ومن فوائد زيت شجرة الشاي انه بيتخلص من النمش واثار الحبوب والحبوب وبيساعد انه يصفي البشره اول منتج هو الزيت بخليه على الحبه وانام واذا كانت الحبه كبيره وملتهبه بكرر العمليه الصبح بتختفي الحبوب من يوم لي ثلاث ايام علي حسب يا بتحطوا بستعمال عود الاذن او بطرف اصبعكم علي مكان الحبه فقط ملاحظة  بس ريحته قويه ومش حلوة بس مع الاستعمال هتتعودوا عليها تاني منتج هو الغسول بستعمله من ضم روتين اليومي صبح وبليل زيه زي اي غسول بيساعد في تنظيف الوجه من اي افرازات وزيوت الوجه بستعمله بي اني ابلل وجه وارغي الغسول علي بشرتي بحركات دائريه وبعدين اغسله و لان من فوائد زيت شجرة الشاي هي التعقيم والقضاء علي البكتريا والفطريات والغسول احسن حل لانه اخف من الزيت مباشره على كل الوجة


اخر خطوة وهي ٣ ان ١ هاد غسول وسكراب وماسك انا بحب استعمله كا ماسك اكتر ومره بالاسبوع وبوزعه بي فرشه من سيفورا مخصصه للماسك حلوة جداا
احيانا بستعمله كا سكراب بليل لو بشرتي تعابنه من الميك اب وبيشتغل زي اي سكراب وغسول تاني بيساعد في تقليل افرازت الزيوت وبينضف البشره من الرؤوس السود والبيضاء وطبعا بيساعد في توحيد البشره وحميه من البكتريا والفطريات علشان زيت شجرة الشاي

فرشاه الماسك من سيفورا هي احسن حل لاستعمال الماسك وتوزيعه على الوجه بالتساوي بالتالي ما راح تخسروا كميات من الماسك ولا راح تكون عمليه تنضيف الفرشه صعبه لانها بلاستيك بنغسل بالماي علي طول ولا بتخلي ايدكم تتوسخ ابدا 

Products | المنتجات

Follow Me
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2,100 other subscribers

Follow: